Een monumentale plek om te zijn


Nieuws

LEES VERDER OVER ONZE CORONA UPDATE…

Januari 2022 – Boek nu alvast uw vakantie!

Afgelopen anderhalf jaar zijn we de pandemie redelijk goed door gekomen met onze B&B de Trefkerk. Veel wandelaars en fietsers die vooral in eigen land op vakantie zijn gegaan.  Onze faciliteiten lenen zich perfect voor een corona vrije vakantie en de locatie is een prachtige uitvalsbasis voor tochten naar het Drents Friese Wold, het Fochteloerveen en andere mooie natuurgebieden in de buurt.

Kortom ook dit jaar zijn we weer gewoon open voor gasten! U bent van harte welkom.

 

April 2020 – Corona virus update

Door het Corona virus staat de wereld op z’n kop. In de zorg wordt hard gewerkt, anderen zitten juist zonder werk.

Het toerisme is bijna geheel tot stilstand gekomen. Onnodig reizen, onnodige contacten. U overweegt misschien een boeking bij onze b&b en daarom is het goed om te weten dat u hier wel welkom bent.

Waarom zijn we niet dicht? We hebben slechts 1 kamer en deze bevindt zich op de begane grond waar verder niemand leeft. Het ontbijt wordt geserveerd in de keuken die alleen door de b&b gebruikt wordt. Wijzelf leven op de eerste verdieping. Wel delen we de enige in- en uitgang.

We wonen aan de rand van het Drents Friese Wold, een enorm natuurgebied waar u ook met mooi weer uren kunt wandelen en fietsen zonder veel mensen tegen te komen.

Omdat u ook in onze b&b redelijk geïsoleerd kunt leven staat onze deur nog altijd voor u open!

Met vriendelijke groet,

Jasper & Maaike

Trefkerk, Appelscha

————————————————–

April 2019

Het is zover! Ons bedrijf de ‘Trefkerk’ is klaar om de eerste gasten te verwelkomen. Boek een of meerdere overnachtingen in een kerkgebouw op een bijzondere locatie, dichtbij het Nationale Park het  ‘Drents- Friese Wold’.

Of gewoon een unieke locatie boeken voor een vergadering, heidag of stiltedag. Neem contact met ons op als u bijzondere wensen wilt bespreken, veel is mogelijk!

Bekijk de andere blokken op de home pagina en ontdek dit unieke plekje in Oud Appelscha!

Verder Bericht

© 2022 Trefkerk Appelscha

Thema door Anders Norén